Χώρος διεξαγωγής

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

 

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ιδρύθηκε (μαζί με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο) το 1984. Έδρα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ορίστηκε ο Βόλος. Σύμφωνα με το ιδρυτικό διάταγμα το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας περιελάμβανε τα ακόλουθα τμήματα:
  • Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής, και Ζωικής Παραγωγής 
  • Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
  • Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
  • Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
  • Τμήμα Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης
Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διαθέτει εγκαταστάσεις στο Βόλο, τη Λάρισα, την Καρδίτσα, και τα Τρίκαλα. Οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο είναι συγκεντρωμένες κυρίως σε τρία σημεία της πόλης: στην Παραλία, στο Πεδίον του Aρεως και στο Φυτόκο Νέας Ιωνίας. Επιμέρους εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου βρίσκονται σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης. Οι πιο σημαντικές είναι το συγκρότημα του παλιού εργοστασίου τσιγάρων Ματσάγγου όπου θα στεγαστούν Τμήματα του Πανεπιστημίου και η κεντρική Βιβλιοθήκη στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο παραλιακό συγκρότημα του Πανεπιστημίου (Αργοναυτών & Φιλελλήνων) που περιλαμβάνει το ανακαινισμένο κτίριo της καπναποθήκης Παπαστράτου και τα νέα κτίρια Δελμούζου και Κτίριο 3.

Το κτίριο Παπαστράτου στεγάζει τα γραφεία της Πρυτανίας και τις Διοικητικές Υπηρεσίες. Τα δύο άλλα κτίρια στεγάζουν το Κέντρο Δικτύων, την Υπηρεσία Εκδόσεων, και τα Tμήματα της Σχολής Επιστημών του Ανθρώπου.

download1.jpg
images.jpg

ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

elpse.jpg

elpse syps 200x200

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λογότυπο 200x139Παιδαγωγικά Τμήματα Ειδικής Αγωγής,
Προσχολικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία διοργάνωσης του συνεδρίου

Τ. +30 2310 433099 | F. +30 2310 433599

FOLLOW US